četrtek, 12. februar 2009

Večerna zgodbica

Tim si je zmislu da morm napisat zgodbico...
No pa začnimo..
Je bilo eno prelepo četrtkovo sončno jutro, ko smo bili z otroci v vrtcu in smo se igrali..Punca je bila oblečena v črno, tko da je sonce v njo prov močno sijal in ko je že samo 10 minut sonce nabiju v njen hrbet je misnla da bo zgorela.. In potem se začenja, njeno rzmišljanje, ki seže daleč v globino..Začela si je zamišlat da bi od tok močnega sonca skupi padla..in potem si predstavlja kako bi tamali to pogledal..kako bi reagirali sošolki in kaj bi nardila vzgojiteljica..sigurn bi jo dale pač v položaj nezavestnega, sam bi jo pol kr tam pustile? In kaj bi otroci nardil? Večkrat ji na pamet pride, da bi se ji to zgodil sred ulce..Le kdo bi ji pomagu, če bi ji kdo?..

Grlo me boli.Filam se s tabletkami in počutm se kot Škofijka, ker one skos jedle une tabelete..pol pa kadi in poje..res supr kombinacija aja pa še u petk se ga nalije..In
pol ma kao fuul dobr glas in nevem kaj še..bed ane.

Drgač pa uživam. Uživam v sončku in misli da bom jutr s svojim pikotom<3 Pa da sta dve pesmci že na youtubu..komi čakam na DVD(: Najbolj me pa razveseli moj kuži k je tok navihan fantk:P oh, I like him sooo much.

Se vidjamo sam za vikend bo bl mata na sporedu pa še kej druzga..

0 Comments: