sobota, 13. december 2008

Oh, YES I LOOOVE HIM


Učeri je blo najlepš in najbolš, kar se da bit u življenju..Mislm, da je biu tist večer moj najlepši v celm življenju. In pa najboljš mi je spat pr teb(: Sploh se je pa najlepš igrt igrce s tabo(: Hvala ti, da si z mano in hvala ti za tak posebn večer<3


Dans sva šle z mami na Rudnik in morm povedat, da obožujm, ko zmer iščeve avto, kje sva ga pustile:D hehe...no sreča je taka, da ga zmer najdeve pol, sam mal traja..haha(= Čeprov, sva pa že 1x misnle, da so ga ukradl tkt ni blo pa nč veselja:D sam sva ga pol našle, ker nisva vedle, da ma tist parkirišče pregrado in da sva ga mogoče na drug strani pustile=D oh ja(:

Pojm od Sister Act..Love it<3

In ja hvala Btk-ju za skeneran zvezk:P zdej se usaj lah učim psiho...ker je moj zvezk spet pr sošolki k mi je že zvezk za mato tko pozabla vrnt:S dobr zdej vem, da ji NIKOL VEČ ne posodm nč. Je rekla sošolka, da se hitr vid, kok časa je vredna tvojga zaupanja..je mela čist prov. Pač pa nebomo več tok prjazni(=

Še mal, pa gremo igrt igrco u vrtcee(: jupi:P

Uživite*

4 Comments:

Anže said...

oj oj :)
No vidim da si srečno zaljubljena, če se ne motim? :)

ti...dolgo se že nismo vidli ane... bo treba kaj malega popravit to a...ps...za novo leto ste kje? :)

Kakosikaj? fajni blog.

Kapucka said...

Čau(=
Pa ja kr fajn sm ja:D

Ma ja..čak nimaš ti enga benda pa si meu pol po pozdravcu en nastop? k sm bla tok bouna od pozdravca da te nism mogla it gledat:( pa ja..zdej maš izpit bi lah kej pelu..hehe(:
Mislm, da bova za nov let z Mihatom kr pr men doma.. kje bo pa ti? (:

Drgač sm kr uredu...zdej nimam šole več letos:P ker mamo igrce po vrtcih in nimamo pouka, pol so pa počitnce(:
In kako si kej ti?
Aja kdo je Fallen angel? Mogoče Manca? =)
ti maš tud kul blog*

Anže said...

ja...loh bi, sam avš...če me pa dobijo da sam pelem ga pa še lep cajt ne bom smel delat tistga taglavnega. ko pa še uno taglavno nrdim pa itk :)

am, ne nimam banda, z mišelom bobnarja pa basista za začetek iščeva. drugač pa je bil nastop v ortoaru, tisti ko igramo pr p.kavcu. saj bo letos tud, ti bom povedu, če te bo zanimal:)

Fallen angel=ana

drugač pa mislim it pogledat na kongresni trg, Big foot mama pa to, pol gremo pa verjetno k sošolki, ko ma eno stanovanje, če bajte anben frej ne bo mel. omo vidl:)

Kapucka said...

aha..sej ti sam nared taglavnga pa bo use kul XD

Jaa ti kr povej...če bo cajt te pridm res kej pogledat(: sam si morm mau cat razporedit, tko da mau prej povej xD

Kul..sam da ti nebo dougcajt za nov let...haha=D pa ne se ga preveč nalit, da boš vedu usaj kdaj se je končou star let :D Aja s kom pa boš..s sošolci?

Kko je šla soca?=D