torek, 9. december 2008

And the winner of category is.....Aurora*




Ratal nam je NEMOGOČE... premagal smo zelo dobr zbor iz Južne Afrike in se povzpele na zmagovalno stopničko te kategorije. Sicr pa so bli naši slovenčki odlični tud v drugih kategorijah kot npr.: Komorni zbor Vox Carniolus, Me PZ Adoramus, Vocal group Cantate Domino,.. No pa tud hrvatje niso tko slabi..sploh 2 gospoda sta bla carja, ker sta se kr mal zafrkavala z nami(: Oh, ja bilo je noro dobr lepo(: Pa tud veeeeeeeelik ogromn smeha je blo..tko da sm na konc misnla že da bom umrla od tega:D Ena ženska iz 1 letnika(no ne sam ena:) je took zakon, da so bli z njo sami smehi:P noro.
No poleg zabave je blo seveda tud garanje...beri: petk vstajanje ob 05:20, da smo telo zbudile do konca, ker je biu nastop nš že ob 9:06..oh ja grozn je blo tist čakanje na rezultate..groza ja..je pa zato veselje ob ZLATU tok lepše.

Drgač pa čakam še na slikce in videe, kjer smo tud me kej gor, ker jz ns očitn nč nism slikala:D pa tud k smo pele bom upam da dobila use na klučku(=

No šola pa ja...vrti se naprej tud, če mankaš na žalost(: Jutr kao že kr nm igrco snemajo pa ns slika..u petk mamo pred prfoksi k bi mogl met že jutr, sam ravnatlce ni pol se pa use prestav..no sej nm je čist ušeč, ker neznamo skupi z glasbo.
Aja pa gefo pišemo..to morm ument, ker to je grooozn prfoks in upam da bo 3:( čeprov se nism velik učila, ker znam že od prej(: ...2 tedna nazaj sm popravlala=)


Mislm, da mam jz skos počitnce=D Prejšn tedn bla bouna in me ni blo u petk pa pondelk pol u šolo zdej ta vikend sm mankala že od četrtka pa sm ta pon. pršla u šolo, u čet. spet nimamo pouka-sistematski.pol je petk(igramo igrco) in drug tedn gremo spet na en nastop s pevskimi v tork, tko da me u sredo najbrž nebo u šolo:D U sredo pa pišemo psiho:D In itak mamo šolo sam do srede, ker pol igramo igrco v vrtcih.
Pol so pa že počitnce...juuhuuu ane(= hihi:P spet hitr mineva cajt:P

Zdej pa na post, ker je jutr ultrazvok:P hitr si grem še mal zaloge narest s sladkarijami:D tko da letim*
čaaaaaaauuubaaaaaaaau(:

0 Comments: