četrtek, 11. december 2008

Čas ujet v trenutku




Si si že kdaj zamislu/zamisnla, da se ti v trenutku lahko življenje obrne na glavo? In potem ostaneš sam/a. Le ti in tvoje mišljenje, ni več kaj si drugi misljo o teb, ne gre več za to kako boš oblečen/a, kakšno frizro maš itd.,.. gre se za le za tvoje zdravje, ki ti hitr postav življenje na realna tla. V takih trenutkih se morš znat razumsko odločat..ampak doskrat se zalom že tuki. Kaj pa ti boga zmedica veš kaj se v tistem trenutku dogaja s tabo?
Mislm, da v takih časih rajš poslušaš, kar ti drugi svetujejo, ampak, useen se morš na konc odločt sam/a, ker veš da boš na koncu ti trpel/a in šel/šla čez vse to. Seveda, da maš zdravnike in vse to, ampak kaj, če njemu npr. ne morš zaupat, pa še zdravniki ponavad povejo le strokovna mnenja, potem pa se odloči.
Vsi, kdaj potrebujemo objem prijateljev al pa pogovor, lahko je tud bližina, le da veš da nisi sam in da te je nekdo pripravljen poslušati , sicer te ne raume (edin , če je šou on tud čez vse to) ampak ga maš ob seb kadr ga rabš.
Hja,..zdravje lahko hitr postane probelm, ker dokler ga maš se sploh ne zavedaš kok si lahko srečen. Vsi včasih rabmo pomoč prijatlejev, en objem al pa samo bližino, ker
Tko, da vsem, ki nč ne manka in ste samo občasno prehlajeni(tud to more kdaj bit) sporočam tole:
Uživaj v vsakem dnevu, saj nikol ne veš kaj se ti lahko zgodi že naslednjo sekundo. In pa pomagaj ostalim, ko rabijo tvojo pomoč, saj je včasih neprecenljive vrednosti!!

0 Comments: