petek, 22. avgust 2008

Oči vse najboljše!

Pa je prišel ta dan 22.8.2008, ko se je pred 50 leti rodil moj očka:) oh ja sploh ne zgleda tok star, sam useen, ga je dohitel abraham. Že včeraj se je začelo z presenečenji in nadaljevalo v današnji dan. Presenečenj pa še ni konc saj bo njegova zabava eno celo presenečenje.

Torej kaj vse sva do sedaj z mami uredili: - torta
- darilo
- z sestrino prijateljico smo se zmenile za presenečenje(trebušna plesalka)
- plakat bo začel celo napredovat(bravo jaz:D)
- igre(po mejlu smo se dogovarjale s sestro)
- in pa presenečenje, ki ga je dobil danes
Skupi smo pa klical goste(no ne glih vse:), ki bi mogli v resnici sami poklicat( saj je bila tel. številka na vabilu, zraven pa je pisalo naj pokličejo,saj moramo vedeti koliko jih pride zaradi gostilne).
Danes so bile cele burke zaradi tega kdo me bo zamenjal, saj sem resnično hotla videt izarz na očitovem obrazu, ko bi zagledal en del darila.

Do sedaj je brunarica(vrtna hiška ane Miha=D) že kr napredovala in bo zdaj zdaj končana, sam še treba jo je do konca pokrit, poštrihat še parkrat, ograjo narest, zapret od spredi in zadi,... no ja sej še ni tok dela:D

Torej da zaključim z presenečenji. Tole je bilo presenečenje, za katerega ni vedel noben(saj smo vsi trije delali), no edino skoraj vsi sosedje so vedeli, ker so še pomagal trake vezat itd...=D Evo ju(mlaj in klop) :

































No to je za zdej to, se še kej javim, zdaj pa gremo zalivat, da se nam smreka ne posuši(=
Papa*

0 Comments: