četrtek, 9. april 2009

Strah


Že včeraj se je začelo..Najprej z filmom Dvojna smrt, ki ga res da nism gledala od začetka, ampak ponavad pol bistvo ujameš usaj nekje na sredini..No tuki pač očitno ni blo tko, ob koncu filma mi ni že več blo jasn kdo je s kom in sploh konc filma mi ni niti mal logičn oz. razumski..Zato sm šla kr raj spat(:
Nadaljeval pa se je v današnje jutro..Sm že misnla, da nebom preživala..pa poglejmo zakaj:

Zjutri grem normalno na bus za ob 7h..in na tretji postaji od končne sta se dve ženski( ena je bla platinasta plastična punca, druga pa starejša manša močnejša ženska) skor stepli..najprej sta se neki drli ena na drugo pol pa kr neki je ena drugo udarla in kr neki..res ni treba da ceu bus posluša uno pastično dretje...
Razmere so se umirile ampak ne za dolg časa..Pr dougm mostu na križišču smo se SKOOOOR amapak je res zelo zelo mal mankal in i se zaletel v tovornjak..lah bi naš šofer bremzu ane, ker je vidu, da nas je un izsilu ampak ne. On v zadnem trenutku bremza..na srečo se je vse dobr iztekl.
No pa se strah in adrenalin še ni umiri, ko se na dolgem mostu na bus prkluč en potolčen, umazan pijanc, ki komi stoji, se ziba sm in tja in na konc še eni ženski, ki je sedela točno pred mano začne neki na uho šepetat..Ko sm vidla tisto čist potolčeno roko, sm sam ustala in šla..O, ne hvala, da bi bla na konc še kej pobruhana pa, da bi mi kej naredu. No way! Raj stojim do črnuč kokr pa da bi bla še par sekund zravn njega..Še zdej mi ne gre iz glave, njegov obraz telo,...fuj:S Na srečo je šou kmal dol z busa in pr zadni stopnici je skor padu. Polom.
Pol sta bla pa še na Stan in dom postaji en čudak-brezdomc in pa na postaji Drama tud en bol bogi..groza.
Se prav sm do Črnuč molila da ne pride še kšn tak čudak, ker pol bi šla pa kr dol iz busa in bi počakala naslednga.

No ja v šoli je blo kr kul..

Važn, da je polna luna pomembna tud za pse.. Na ceplejneju je enmu starejšmu možakarju ušou kuža-pes(ovčar) in napadu druzga ovčarja in tko je tist pes ene 5 minut držu ovčarja v gobcu in ga ni hotu spustit..Bil je čist podivjan in kr grabu tistga bogiga ovčarja:( Mislm, groza res.

In še dobr da sm zabila 2 uri na treningu, ker sm sam gledala, jutr pišm pa slovo in sm se bl mal učila..no zdele se neki probavam pa ne gre lih=D bomo rekle jutr pr urah, da bi se mal slovo učile:D sej upam, da se nas kera usmil:P

No se grem naprej piflat te prislove, in členke, pa pridevnike pa to sranje..gramatika ja:/ hate it.

Lunarski pozdrav.

0 Comments: