sreda, 18. marec 2009

Zlomila sem se.



Se mi večkrat dogaja.Ampak ne v šoli.

Tko res vidš kdo ti stoji ob strani, kdo te zna potolažt. Ampak ni šlo za to, da bi ugotavljala vse to, šlo se je za neko čist tretjo stvar. Res sm ugotovila kakšni so ljudje,tko da nism več mogla. Koncentracije ni blo in zlo težko sm dojemala, in govorila...in kaj lahko iz tega sam sledi?
Kokr je Flajši reku use enkrat mine, tko da glavo gor. Ampak (sovražm ta ampak) resnica je bistveno drugačna, ne da se usga kr na 1x spremenit.

Dans je biu dobr dan. Vsaj začel se je tko...čeprov več 4 ure vaj pevskih je blo že utrujajoče na konc..plus tega da sm se umes mal učila=D Delni rezultat je že tuki: zmatrana do konca drug del bomo pa vidl v nedelo, kok se je dans res splačal:P sam mislm, da se je kr ja.
Bistvo je, da smo ble pohvaljene in, da je Pia ena velka elastična bleščeča gumica..čist prevzeta od njenga nastopa=D
Aja in bivša ravnatlca je kr pršla do moje mamice in se spomnla name(: oh how sweet..i miss her:( zakaj ni več naša ravnatlca:(
Uspeh je biu tud, da sm poklicala mažorete, da bi spet pršla(: juhej komi čakam nasledn tork...spet na trening po 4h letih..oz. še mal več..oh ja kooooomiii čakam.
In zdej sm v takm plesnm slogu, da sm še začela delat na avtorskem plesu(beri: sodobni ples).

Zdej pa na pol omagana pišm tale zapis in mislm, da bi blo dobr še mal tole pedo ponovit..čeprov se mi neda, ker mi je vse samoumevno..ja kaj za vraga pa nrdiš pr prihodu otrok vlada da pozdravš starše in otroke, da mu daš kej za igrat, pa da se z njim kej pogovoriš, da ga daš še ležat če pride bl zgodi...ja samoumevno, kaj se nm je to treba učit:/
Beda od bede.


Uf, ja...in dans je blo vse kakor vroče za znoret.
Torek.torek.torek. I just can't wait:P

0 Comments: