četrtek, 13. november 2008

I'm nothing special.

Dans je bedn dan. Razn tega da mi je na hospitacijah napisal odličen zapis, ni nč dobrga no ja pa da je blo u vrtcu spet prelepo.
Mato smo pisal hm ja..nebi preveč o tem razpravlal...takoj za eno dobro oceno pr mati pride slaba...pa sej še ni biu cajt:/

Dans sm se z busmo pelala iz AMZS-ja ob 16:15 in sm pršla v Vnanje gorice ob 17:20...ja groza je ta Lublana...vedno hujš je:/

In ja jutr pišm pedo..morm se učit(no sm se že naučila:D), narest nalogo za anglo(popravo-delam na tem:D) pa ena uprašanja(jutr zjutri u šoli bom nrdila) plus za slovo morm spis napisat...ja pred sm pojedla in use je bla ura že 18:00 in k sm se nehala učit je bla urca 19:20...supr ane=/ zdej morm it pa nalogo delat...men se bo en dan še odfukal=(

Aja pa u sredo naj bi že mela kostum za dovorjana pa ga pač nebom mela, ker ga dobi šele u soboto:/ Vilma me bo zadvala..kaj nj(: hihi..

Vikend bo še zlo zanimiv ja...k se bom tok učila da se bo kr kadil, da popravm tisto neumno gefo:/ beda.beda.

Pa Mama mia je dobr film...bč zrd muske kokr zrd zgodbe..sploh Honey.honey pa Thank you for the music paa I belive in angel..<3 noro(: Ženska mi ma hud glas jaaa ful:)

U ja..koga sm dans zjutri vidla..Tima po miljon letih ja(= sej ne da mu nism rekla živjo ane:P ti pa zdej rečm...Živjo Tim..hehe.

Sošolkice pa postajajo mal bl normalne...po čudežu..

Nč letim se učit in delat nalogo pa spat..ja najboljši del dneva SPANJEEE...sam če bi mal dl spala ne sam do pol 6h:(

*...But I have a talent, a wonderful thing
cause everyone listens when I start to sing..

4 Comments:

Tim said...

C c c lahko bi me vsaj pocukala za rokav! :P

Kapucka said...

sej sm hotlaaa...sam ja=D nism vedla, če bi se me spomnu pol bi pa tko debeu gledu=D pa fuul je bla gužva..kam si pa šou?

Tim said...

v šolo al pa domov, odvisno v kero smer je blo
Valda bi se te spomnu, halo ;)

Kapucka said...

a jutr boš šou tud tak cajt?(= te bom pa jutr ...pocukala za rokav:D..
bomo vidl kako se me boš spomnu=D